top of page
051921_3506.jpg

Vår berättelse

Vår gemensamma dröm

Sommaren 2021 flyttade vi till Daniels släktgård tillsammans med två kattungar. Vi har nu börjat förverkliga vår gemensamma dröm med ett liv närmare naturen. Vi odlar grönsaker för att bli självhushållande och för försäljning. 2022 har vi skaffat biodling, höns. Så till nästa säsong kommer det även att finnas ägg i gårdsbutiken!

Om oss: Vår gård

Om oss

051921_3506_edited.jpg

Daniel Sandberg

Ägare

Daniel är utbildad Trädgårdsingenjör från Lantbruksuniversitet i Alnarp. Han har bland annat jobbat på Himmelstalunds trädgårdsutbildning, med bland annat parken, växthus- och grönsaksodling. Daniel har alltid haft ett stort intresse för växter och har nu tagit steget att förverkliga sin dröm genom Lyckans Land!

051921_3506_edited.jpg

Ida Johansson

Hjälpreda

Ida har ett stort intresse i självhushållning, matlagning och djur. Hon jobbar som barnsjuksköterska och har odlingen som en avkopplande fritidssyssla.

Om oss: Möt våra medarbetare

Våren 2022

Planering för biologisk mångfald, ett extra rum till gårdsbutiken och en ny sammarbetspartner!

I år 2022 är mycket spännande på gång!
Intill odlingen har vi nu börjat anlägga vår våtmark som kommer gynna den biologiska mångfalden och bidra till vatten för odlingen. Odlingen har fått en ny dränering under våren för att leda tillbaka överflödigt vatten till våtmarken igen. Precis som ett kretslopp!

Extra rum till gårdsbutiken
I och med att vi köpte en begagnad bi-utrustning följde det även med en så kallad bivagn. En vagn för att man på ett enkelt sätt ska kunna sköta om sina bi utan att behöva vara utomhus. Men då vi inte vill börja med för många samhällen i början får vagnen vikariera som ett extra rum till gårdsbutiken, under tiden nya lokaler renoveras upp!


Om oss: Text
bottom of page